Descriere

Din ce in ce mai multi romani prefera sa descopere Romania, optand pentru sejururi si vacante in diferite zone ale tarii. Aceasta este o ocazie nemapoimenita de a vedea atat frumusetile naturii care asteapta sa fie explorate, cat si meleagurile autohtone pline de splendoare! Fie ca vrei sa mergi la munte sau la mare, fie ca ti-ai propus sa vizitezi si alte regiuni, este bine sa-ti organizezi calatoria in asa fel incat sa te simti confortabil si relaxat, pentru a te bucura din plin de toata experienta!

Unde sa mergi in vacante in Romania?
Romania este plina de locuri care merita vizitate, asa ca nu ezita sa iti petreci vacanta pe litoral, in zonele montane, sau chiar in Delta Dunarii! Un factor important de care este bine sa tii cont este timpul – incearca sa iti iei suficient pentru a te destinde in voie, pe o perioada suficient de indelungata. Un sejur de 7 zile este perfect pentru a te simti bine impreuna cu cei dragi. Asadar, cauta oferte de cazare care sa-ti indeplineasca toate cerintele si calatoreste in locuri frumoase si inedite, pe care le poti pune apoi pe harta amintirilor placute!
Sejur romantic si inedit pentru toate gusturile!
De multe ori, atunci cand mergi in vacanta, scopul este sa te rupi de realitatea cotidiana, facand activitati reconfortante si recreative. Exista nenumarate posibilitati de a face acest lucru, daca reusesti sa ajungi in locul potrivit. In situatia in care iti doresti sa te deconectezi, poti opta pentru variante de cazare la Spa / Wellness & Bai Termale, care iti vor pune la dispozitie toate cele necesare pentru a te relaxa si a te odihni. Oricare ar fi criteriile tale, agentia de turism GalVlasceanu te va ajuta in acest proces, pentru a gasi ceea ce ti se potriveste!

Explorați

Intră în cont

Viziunea noastră este să oferim clienților varianta cea mai completă și sigură pentru călătorii, prin crearea unor pachete personalizate, armonizând ideile și nevoile clienților cu experiența și ințelegerea noastră.

Adresă

Strada Trifoiului 2, Cluj-Napoca 400478, la Grand Hotel Italia

Telefon

Senior Travel Consultant:
+40 757 058 802
Managing Partner:
+40 742 156 156 / +40 729 038 338

Email