Business travel

pexels-photo-1051075.jpeg

totul pentru afacerea ta

Soluțiile Go Tour pentru călătorii de succes

Lumea afacerilor a devenit din ce în ce mai competitivă, iar globalizarea a dus la apariția acestui nou tip de turism, cel în scop de business. Indiferent care este domeniul de activitate al firmei tale, în cazul în care călătoriile interne sau internaționale au devenit o parte din viața afacerii, ai nevoie de un partener de încredere care să se ocupe de planificarea în minuțiozitate a tuturor detaliilor. Aici intervenim noi!

De ce să alegi Go Tour pentru viitoarea călătorie de business?

DE CE MAI AȘTEPȚI?

Planifică acum următoarea călătorie

CUM TE PUTEM AJUTA

Turism Business
-
ce servicii acoperă agenția noastră

Rezervarea biletului de avion

Tratarea fiecărei solicitări cu un grad sporit de prioritate

Organizarea evenimentelor corporate

Încheierea unei asigurări de călătorie

Rezervarea camerei de hotel

Închirierea unui automobil în regimul rent-a-car

Planificarea de incentive trips pentru angajați

Oferte de zbor și cazare în funcție de buget și preferințe

Consiliere pentru obținerea vizei de călătorie și a pașaportului

Modificarea rezervărilor deja încheiate

Consilieri disponibili non-stop

Atenție sporită la conexiunile de zbor, pentru a ne asigura că nu va fi cazul pierderii celui de al doilea zbor

MAI SIMPLU CA NICIODATĂ

Călătorii de afaceri sub prețul pieței, pentru optimizarea bugetelor

Datorită platformelor integrate pe care le folosim, reușim să oferim clienților prețuri mai scăzute („sub nivelul pieței”) pentru cazare și serviciile conexe. Aceste oferte sunt apreciate în special de afacerile din domeniile foarte competitive, care și-au propus o utilizare cât mai eficientă a bugetului. Astfel, în funcție de buget și preferințele tale în legătură cu tipul hotelului, clasa de zbor și alte elemente de acest tip, consultantul agenției noastre îți va oferi cele mai bune opțiuni, cu un raport calitate-preț excelent.

Consilieri personali

Călătoriile tale de afaceri sunt atente gestionate de consilieri disponibili 24/7

Departamentul de customer service este unul cu o importanță vitală pentru noi. Din acest motiv, oferim tuturor clienților asistență și suport, indiferent de zi sau de oră, în cazul apariției anumitor probleme sau situații neprevăzute. 

soluții personalizate

Flexibilitatea in business travel - cheia soluțiilor personalizate pentru fiecare client în parte

Agenția noastră e una cu un grad crescut de flexibilitate, fapt care ne permite să găsim cu rapiditate soluții personalizate și să rezolvăm orice situație care pune în pericol succesul călătoriei tale. Consilierii noștri sunt, așadar, disponibili noapte și zi, iar tu îi poți contacta în legătură cu orice întrebare sau nelămurire ai avea. Fă următoarea rezervare cu cineva în care ai încredere și bucură-te de toate avantajele pe care Go Tour ți le oferă!

FAQ - întrebări pe care le primim adesea în legătură cu turismul de business

RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRILE VOASTRE

Fiecare companie care alege serviciile noastre va beneficia de propriul consultant. El va încerca să construiască o relație de colaborare bazată pe încredere și transparență și să cunoască toate nevoile companiei, astfel încât să poată veni cu cele mai potrivite soluții. De asemenea, consilierii noștri sunt mereu disponibili, putând fi contactați 24/7.

Consultantul se ocupă cu găsirea celor mai potrivite oferte (în funcție de preferințele și bugetul clientului) în ceea ce privește biletele de avion, cazarea, serviciile rent-a-car, transferurile sau orice alte elemente sunt presupuse de o anumită călătorie. În plus, el este responsabil cu anticiparea problemelor și găsirea unor soluții pentru rezolvarea acestora în timp util. Va deveni persoana cu care vei păstra legătura în timpul colaborării.

În ofertele agenției noastre sunt incluse biletele de avion, cazarea, serviciile rent-a-car, transferurile, organizarea de conferințe, team-building-uri și incentive travel.

În cazul în care alegi să colaborăm, ne putem ocupa de organizarea călătoriilor de afaceri oriunde în lume. Așadar, indiferent dacă trebuie să ajungi într-o locație din Asia sau una din America, poți conta pe noi.

Intră în cont

Viziunea noastră este să oferim clienților varianta cea mai completă și sigură pentru călătorii, prin crearea unor pachete personalizate, armonizând ideile și nevoile clienților cu experiența și ințelegerea noastră.

Adresă

Strada Trifoiului 2, Cluj-Napoca 400478, la Grand Hotel Italia

Telefon

Senior Travel Consultant:
+40 757 058 802
Managing Partner:
+40 742 156 156 / +40 729 038 338

Email