AC Village Christoulis 3*

ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, 846 00, Greece

Preț

Durată

Maxim Persoane

12

Vârstă minimă

1

Tip tur

Recenzii

Fără recenzii

Prezentare generală

Oferind piscină și cadă cu hidromasaj, AC Village Christoulis este o proprietate construită în stil tradițional, situată la 2,5 km de plaja Super Paradise. Proprietatea oferă cazare în sistem self-catering, cu WiFi gratuit. Această proprietate este situată la 1,8 km de vechiul port din Mykonos.

Oferind terasă sau balcon mobilat, toate studiourile, apartamentele și casele de vacanță de la Christoulis sunt amenajate elegant și au aer condiționat și vedere la grădină sau la piscină. Fiecare dintre ele are TV cu ecran plat cu canale prin satelit și bucătărie în plan deschis, cu masă, cuptor și plită, iar unele includ cameră de zi cu canapea. Există facilități de călcat.

Oaspeții se pot relaxa pe terasa la soare de lângă piscină sau la cada cu hidromasaj. Există facilități de grătar și o grădină cu plante. Oaspeții pot ajunge în scurt timp cu mașina la un restaurant și un cafe-bar. Morile de vânt renumite din Mykonos și Mica Veneție sunt la 2 km. Aeroportul din Mykonos este la 1 km de proprietate. Este oferit un serviciu de transfer gratuit. Plaja Paraga este la 3,5 km, iar plaja Ornos se află la 4,5 km. Există parcare privată gratuită la proprietate.

 

Tarifele includ: bilete de avion pe ruta Cluj-Mykonos și retur (Wizzair), cazare 7 nopți cu tipul de masă specificat, transfer aeroport-hotel-aeroport.

Tarifele nu includ: asigurarea medicală și storno opțională, dar recomandabilă (aprox. 100 ron/ persoană), taxa locală care se achită direct la recepția hotelului, excursii opționale, alte cheltuieli personale.

Pachete cu plecare din Cluj-Napoca (zbor Wizzair), în fiecare zi de luni

Incluse / Excluse

 • WiFi gratuit inclus
 • 1 piscina
 • parcare gratuita
 • camere de familie
 • bar
 • asigurare medicală și storno
 • taxa locală care se achită direct la recepția hotelului
 • excursii opționale
 • alte cheltuieli personale

Harta

Cere oferta

  Intră în cont

  Viziunea noastră este să oferim clienților varianta cea mai completă și sigură pentru călătorii, prin crearea unor pachete personalizate, armonizând ideile și nevoile clienților cu experiența și ințelegerea noastră.

  Adresă

  Strada Trifoiului 2, Cluj-Napoca 400478, la Grand Hotel Italia

  Telefon

  Senior Travel Consultant:
  +40 757 058 802
  Managing Partner:
  +40 742 156 156 / +40 729 038 338

  Email