AMARE BEACH Hotel MARBELLA 4*

Preț

1120

Durată

Maxim Persoane

3

Vârstă minimă

16

Recenzii

Fără recenzii

Prezentare generală

Situat la malul mării, în centrul zonei istorice a orașului Marbella, acest hotel destinat exclusiv adulților pune la dispoziție un centru spa și o piscină în aer liber, WiFi gratuit în întreaga proprietate și la clubul de pe plajă. Una dintre atracțiile principale ale hotelului este clubul Amàre, împărțit în 3 zone care îmbină programe de muzică și divertisment la malul mării. În zona Amàre Beach există un restaurant și locuri de plajă, iar zona Amàre Pool are o piscină în aer liber și o terasă la soare. Amàre Lounge este o zonă de relaxare cu bar și cafenea, unde sunt organizate programe de divertisment în timpul serii.
Restaurantul Mare Nostrum oferă preparate internaționale cu influențe mediteraneene. De asemenea, oaspeții pot admira vederea la mare de la barul specializat în cocktailuri Belvue, situat pe acoperiș. Restaurantul Messina, distins cu o stea Michelin, oferă un meniu realizat de maestrul bucătar Mauricio Giovanini. În cadrul centrului spa sunt disponibile numeroase tratamente, realizate cu produse Germaine de Capuccini.
Hotelul oferă o varietate de activități pentru adulți în Marbella, inclusiv spectacole cu muzică live, petreceri tematice și altele. La 200 de metri există o stație de încărcare pentru vehicule electrice. Aeroportul din Málaga se află la 52 km, iar hotelul poate asigura transfer privat contra cost.

Camerele elegante sunt moderne, spațioase și luminoase. Cele mai multe camere au balcon cu vedere laterală sau directă la mare. Hotelul oferă și camere exclusiviste, care includ tratament VIP și acces la The One Lounge, disponibil doar pentru adulți.

Tarife: de la 1120 euro/ persoană/ pachet, loc în cameră Dublă Keep the secret sea side view, cu Mic dejun inclus

Incluse / Excluse

 • Mic dejun inclus

Harta

Cere oferta

  Intră în cont

  Viziunea noastră este să oferim clienților varianta cea mai completă și sigură pentru călătorii, prin crearea unor pachete personalizate, armonizând ideile și nevoile clienților cu experiența și ințelegerea noastră.

  Adresă

  Strada Trifoiului 2, Cluj-Napoca 400478, la Grand Hotel Italia

  Telefon

  Senior Travel Consultant:
  +40 757 058 802
  Managing Partner:
  +40 742 156 156 / +40 729 038 338

  Email