Ibis Hotel Al Barsha 3*

Sheikh Zayed Road, Al Barsha, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Preț

559

Durată

8 zile

Maxim Persoane

6

Vârstă minimă

Recenzii

Fără recenzii

Prezentare generală

Ibis Al Barsha oferă camere spaţioase izolate fonic şi este situat convenabil pe bulevardul Sheikh Zayed. Proprietatea oferă un restaurant, o cafenea, 2 baruri şi o parcare privată gratuită.

Toate camerele au podea cu parchet şi oferă aer condiţionat şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit, montat pe perete, precum şi acces gratuit la internet WiFi. De asemenea, fiecare cameră are birou şi baie privată cu uscător de păr. Fiecare cameră beneficiază de o sticlă de apă minerală gratuită.

La restaurantul de la Ibis Al Barsha vă puteţi bucura de preparate internaţionale şi puteţi alege dintr-o ofertă variată de băuturi la unul din cele 2 baruri ale sale. Cafeneaua hotelului oferă o selecţie de cafea şi ceai.

Acest hotel Ibis este la mai puţin de 500 de metri de Spitalul Al Zahra şi la câteva minute de staţia de metrou Sharaf DG. Aeroportul Internaţional Dubai şi zona liberă Jebel Ali sunt la aproximativ 25 km, iar Mall of the Emirates este la aproximativ 2 km.

 

Plecare se face din București în luna Octombrie. Prețul începe de la 559 euro/persoană, loc în cameră dublă standard cu mic dejun inclus.

Tarifele includ: bilete de avion charter pe ruta București-Dubai-București (Blue Air sau Fly Dubai), cazare 7 nopți cu tipul de masă specificat, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică.

Tarifele nu includ: asigurarea medicală și storno, opțională, dar recomandabilă (aprox. 100 ron/ persoană), taxa locală care se achită direct la recepția hotelului, excursii opționale, alte cheltuieli personale.

Incluse / Excluse

 • WiFi gratuit inclus
 • Transfer de la și/sau la aeroport
 • Parcare gratuită
 • Centru de fitness
 • Mic dejun inclus
 • Asigurarea medicală
 • Taxa locală care se achită direct la recepția hotelului
 • Excursii opționale
 • Alte cheltuieli personale

Harta

Cere oferta

  Intră în cont

  Viziunea noastră este să oferim clienților varianta cea mai completă și sigură pentru călătorii, prin crearea unor pachete personalizate, armonizând ideile și nevoile clienților cu experiența și ințelegerea noastră.

  Adresă

  Strada Trifoiului 2, Cluj-Napoca 400478, la Grand Hotel Italia

  Telefon

  Senior Travel Consultant:
  +40 757 058 802
  Managing Partner:
  +40 742 156 156 / +40 729 038 338

  Email