Kore Tulum Retreat & Spa Resort 4*

Carretera Tulum-Boca Paila Km 3.8 Lote 48, 77780 Tulum, Mexic

Preț

1260

Durată

Maxim Persoane

4

Vârstă minimă

16

Tip tur

Recenzii

Fără recenzii

Prezentare generală

Kore Tulum Retreat & Spa Resort este un complex destinat în exclusivitate adulților, situat lângă orașul Tulum.
Hotelul este alcătuit dintr-o clădire principală cu 2 etaje și o clădire auxiliară, dispunând de numeroase facilități: piscină în aer liber, sală de fitness și yoga, centru Spa, magazine, schimb valutar, o bibliotecă, asistență medicală, room-service și un coafor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet.
Toate suitele sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, aer condiționat și minibar. Băile private sunt prevăzute cu cadă spa, uscător de păr, halate de baie și papuci. Unele dintre suite au vedere la mare, iar altele la grădină. WiFi este disponibil gratuit la barul internet "La Galería", iar conexiunea WiFi în camere este oferită la un cost suplimentar.
Tarif: de la 1260 euro/ persoană/ sejur 7 nopți, loc în cameră dublă Luxury Suite (garden view, cu jacuzzi) cu All Inclusive

 

Incluse / Excluse

 • piscină în aer liber, sală de fitness și yoga, centru Spa, magazine, schimb valutar, o bibliotecă, asistență medicală, room-service și un coafor.
 • TV cu ecran plat și canale prin satelit, aer condiționat și minibar.
 • WiFi este disponibil gratuit la barul internet "La Galería"
 • conexiunea WiFi în camere este oferită la un cost suplimentar.

Harta

Cere oferta

  Intră în cont

  Viziunea noastră este să oferim clienților varianta cea mai completă și sigură pentru călătorii, prin crearea unor pachete personalizate, armonizând ideile și nevoile clienților cu experiența și ințelegerea noastră.

  Adresă

  Strada Trifoiului 2, Cluj-Napoca 400478, la Grand Hotel Italia

  Telefon

  Senior Travel Consultant:
  +40 757 058 802
  Managing Partner:
  +40 742 156 156 / +40 729 038 338

  Email